Пампорово, Вили Малина - Пампорово, Незабавна резервация онлайн на Хотели в Пампорово, България
Пампорово, Вили Малина - Пампорово, Незабавна резервация онлайн Хотели	Пампорово
Резервация на хотел в България с кредитна/дебитна карта    Начало    Регистрирай хотел    Помощ              
Chat with OK-Booking

Вили Малина - Пампорово   Hotel Category

Вили Малина - Пампорово :. Избери дата за пътуване
Пристигане на:  From date   Тръгване на:    To date   

Вили Малина - Пампорово

За хотела: Сгушени във вечнозелена смърчова гора в непосредствена близост до ски пистите Вили Малина ви приканват с добре дошли. Тридесет еднотипни финландски вили създават неповторимо усещане за почивка в оазис, допълнено от традиции и типично родопско гостоприемство. Всяка една вила включва просторен хол с телевизионен кът и малка трапезария, оборудван кухненски бокс, баня с тоалетна, две спални – една с двойно легло и една с две единични легла, обширна веранда с градинска мебел. На разположение на гостите са телевизор със сателитни програми, минибар, дискретна охранителна система, пожароизвестяване и телефон за директно избиране.
Ресторант Малина предлага типичните за региона традиционни гозби, приготвени по оригинални рецепти ведно със селектирана листа за вина, алкохолни и безалкохолни напитки и класически сервиз.

Брой стаи: 30

Адрес: Пампорово, Пампорово

В хотела: 24 ч. Рецепция, Паркинг, Ресторант, Дневен бар, Сейф, Стаи за непушачи

В стаята: Балкон, Баня, Минибар, Хладилник, Кухня, Телефон, Интернет, ТВ

Активна почивка: Футбол, Ски

Сезонност: Целогодишен

Условия за настаняване

Настаняване след 14:00
Напускане преди 12:00
Резервациите се пазят до 24:00
Домашни любимци не се приемат.

платен паркинг е на Ваше разположение

В случай, че при настаняване хотелът не е в състояние да приеме госта след потвърдена резервация, ПС Тур ООД се задължава да предостави алтернативно настаняване в хотел от същата категория при равностойни параметри.

Въпроси и допълнителна информация

По всички възникнали въпроси в процеса на резервацията, не се колебайте да се свържете с нас на тел. +359 700 11 881 (09:00-17:30 ч. - понеделник - петък), skype: ok-booking, info@ok-booking.com
ПС Тур ООД, Бургас 8000, ул. Ал. Велики 1

Забележителности в околността

» Стойките 

Стойките

Село Стойките е разположено в котловина в Централни Родопи, на 5 км западно от курорта Пампорово и 6 км югоизточно от архитектурния резерват Широка Лъка. Заради благоприятното географско разположение и прекрасна природа селото е предпочитано за отдих от множество туристи. Средната надморска височина е 1410 м. Поради това в Стойките лятото е прохладно, а зимата е мека, правещи Стойките изключително удобно място за туризъм през цялата година. Околността на селото е изумително разнообразна. Големия корпус на Перелишкия рид се отклонява на югозапад продължавайки през прохода Ешеи кулаки, Черни връх към връх Снежанка. На североизток се проточва продължението на Чернатица – Кара тепе и Мечи чал, които определят басейните на р.Въча и р.Асеница. Селото е споменато за пръв път в писмен документ от 1706 г. Предполага се, че селото е заселено през 17 в. при една от вълните на помохамеданчвания в Родопския край. През пролетта на 1870 г. местните хора започват да строят училището, което е открито същата година от първия учител Стою Калайджиев от с.Широка лъка. По инициатива на местното население пловдивският владика Панарет издействал разрешение за строеж на църква и сам положил основния камък на църквата през 1874 г., а през 1900 г. църковното настоятелство решава да построи камбанария. В землището на село Стойките е открит сребърен медал от Първите олимпийски игри в Атина през 1896 г. Според историци този медал принадлежи на местен жител – известен непобедим борец в Родопите - Георги Капушев. Според учените той е първият българин участвал на олимпиада и първият български олимпийски шампион.

» Чепеларе 

Чепеларе

Чепеларе е малко курортно градче с около 9 000 човека. Чепеларе е градът с най-голяма надморска височина в България – 1100 метра. В последните няколко години той се утвърждава като един от водещите ски-курортни центрове в България. Чепеларе отстои на 9 км и на 20 км северно, съответно от Пампорово и Смолян, както и на 245 км. югоизточно от столицата София. Отвсякъде градът е заобиколен от красиви вековни смърчови и борови гори и поляни. Река Чепеларска пресича града събирайки водите на Янчовата, Камбурската и Сивковската река. През града минава основната пътна артерия на Родопите – шосето Пловдив-Смолян. В миналото хората са се занимавали основно със скотовъдство. Лятото стадата пасели в околните пасища на Чепеларе, а през зимата овчарите ги подкарвали към Беломорието. След съединението на Княжество България с Източна Румелия границата с Турция била затворена. Било невъзможно да се стигне до Беломорието. Тогава чепеларци изклали голяма част от добитъка си и били принудени да посегнат на гората, за да осигурят пасища за останалите си животни.

» Родопи планина 

Родопи планина

Родопите е най-обширната планина в България и заема около една седма част от българската територия. Дължината и е около 220 - 240 км, а ширината до 100 км. Общата площ на Родопите е 18 000 кв. км, от които на българска територия са 14 571 кв км. В миналото планината е наричана и Славееви гори. представляват сложна система от различни по височина,дължина,ширина и посока ридове,дълбоки речни долини,тесни ждрела и вътрешнопланински котловини.За разлика от другите планини от Рилородопския масив Родопите не са заледявани през Ледниковата епоха и тук липсват острите зъбери,присъщи за Рила и Пирин.

Резервация на автомобил - Пампорово

Изберете кола под наем за престоя си в България на добра цена в над 20 дестинации


Посетители разглеждали този хотел: 27957

Hotel Logo

Фотогалерия

Вили Малина - Пампорово - снимки
Вили Малина - Пампорово - снимкиВили Малина - Пампорово - снимкиВили Малина - Пампорово - снимкиВили Малина - Пампорово - снимкиВили Малина - Пампорово - снимки
Вили Малина - Пампорово - снимкиВили Малина - Пампорово - снимкиВили Малина - Пампорово - снимкиВили Малина - Пампорово - снимки

Екстри

Тризвезден хотел в Пампорово

Тип: Планински курорт |  Ски курорт | 

В хотела:  24 ч. Рецепция   Паркинг   Ресторант   Дневен бар   Сейф   Стаи за непушачи 

В стаята:  Балкон   Баня   Минибар   Хладилник   Кухня   Телефон   Интернет   ТВ 

Активна почивка:  Футбол  Ски | 

Сезонност: Целогодишен | 

[Покажи иконите като текст]

Тип: Планински курорт | Ски курорт | 

В хотела: 24 ч. Рецепция | Паркинг | Ресторант | Дневен бар | Сейф | Стаи за непушачи | 

В стаята: Балкон | Баня | Минибар | Хладилник | Кухня | Телефон | Интернет | ТВ | 

Активна почивка: Футбол | Ски | 

Сезонност: Целогодишен | 

[Покажи икони]


Карта

Покажи по-голяма карта
Покажи карта на близките хотели в Пампорово

Google Earth

»  хотели в Пампорово - Google Earth 
 
Пампорово, Вили Малина - Пампорово, Незабавна резервация онлайн на Хотели в Пампорово, България